Gencom's message

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Gencom.

03 jul 2018

Zomervakantie 2018

De maanden juli en augustus zijn, zoals in de meeste bedrijven, ook bij Gencom de verlofmaanden bij uitstek. Onze supportdiensten blijven wel actief om u te ondersteunen.
Lees meer
22 jun 2018

KMO-Portefeuille

Gencom is nog steeds een, door de Vlaamse Overheid, erkend dienstverlener. Hierdoor kan u voor opleidingen, gegeven door Gencom, tot 40 % van de kosten recupereren via de KMO-portefeuille. Twijfel dus niet om te investeren in dergelijke opleidingen !
Lees meer
17 mei 2018

Belgisch label met Italiaanse grondslag

“Coco Mio” start een partnership met Gencom. Uit haar passie voor Italië en zijn degelijke mode, werd dit label gecreëerd door Dominique Maes. Haar jarenlange ervaring in de mode en mede de oprichting van 3 succesvolle kledingwinkels, hebben geleid tot het idee om dit eigen kledingmerk te lanceren.
Lees meer
16 mei 2018

Bankafschriften matchen

Bankafschriften in bestandsformaat kunnen ingeladen worden in Finadwin waarna de openstaande facturen en/of openstaande kassabetalingen automatisch worden afgeboekt. Dit is mogelijk via nieuwe Gencom modules.
Lees meer
23 apr 2018

CCV Aanpassing betaalprotocol

CCV verdeelt momenteel een nieuwe betaalprotocol onder zijn klanten in Nederland. Concreet betekent dit dat de betaalwijze “PIN” wordt vervangen door de betaalwijze “Maestro”.
Lees meer
19 mrt 2018

Fashion INK NV - SOFIE D'HOORE

Deze Belgische ontwerpster is niet meer weg te denken uit de top van de modewereld. Zoals diverse andere collega's in de sector, koos ook zij voor Gencom.
Lees meer
09 mrt 2018

Collys R Fashion - BLUE iV

Sinds kort mogen we de firma “Collys R Fashion” verwelkomen als nieuwe klant van Gencom. Dit bedrijf, olv Dhr René Collys en Dhr Cristophe Mortreu, voert het label “Blue iV”. Dit merk is een Belgische combi-mode, jong en modieus, met een collectie voor jonge dames met stijl.
Lees meer
12 feb 2018

NOBA - Fashion voor Dames, Heren en Kids

Noba NV, de gekende kledingzaak, met verschillende vestigingen waaronder in Bilzen (hoofdkantoor), Bree, Hasselt, Tielt-Winge en Zandhoven, maakt nu deel uit van de klantenkring van Gencom. Noba heeft een ruim aanbod in fashion met collecties voor dames, heren en kids.
Lees meer
30 jan 2018

Connectie met Bleckmann

Naar aanleiding van de onverwachte stopzetting van Ziegler mbt de distributie van hangende goederen, hebben meerdere Gencom-klanten gekozen om een samenwerking aan te gaan met Bleckmann, als vervoerder. Gencom heeft haar klanten hierin begeleid, met name in de opmaak en in het uitwisselen van data. Via een volledig geautomatiseerd proces wordt Bleckmann verwittigd welke goederen aan wie geleverd moeten worden.
Lees meer
10 aug 2017

Samenwerking tussen GenCom en Joor

Begin 2017 is via de gezamelijke klantenkring een samenwerking tot stand gekomen tussen ‘GenCom’ enerzijds en ‘Joor’ uit Parijs, anderzijds. Joor werkt samen met een 1500-tal kledingmerken, waar ze gebruik maken van hun zelf gemaakte platform om orders te registreren tijdens showrooms. Ze zorgen tegelijkertijd voor eigen salesreports, om daarna de orders te exporteren naar het klant-eigen ERP pakket, in dit geval ‘GenCom Plusmaker’.
Lees meer
12 jul 2017

GenCom partner van Stockbase

Stockbase is één van de grootste aanbieders in het leveren van technologie om de samenwerking tussen retailers en merken beter te laten presteren door voorraden en afbeeldingen te delen via (instore) webshops enerzijds en om van daar uit de retailer ook de mogelijkheid te geven dadelijk bestellingen te plaatsen bij u, als leverancier. GenCom heeft de samenwerking aangegaan om samen met Stockbase deze dienstverlening aan te bieden aan haar klanten.
Lees meer
15 jun 2017

Terre Bleue en Gigue bundelen krachten

In juni zijn twee trouwe klanten van GenCom samengegaan. Beiden maken zij gebruik van de GenCom Plusmaker oplossing. Waar Terre Bleue opteert voor een andere oplossing in hun winkels, kiest Gigue wel resoluut voor een volledige integratie van GenCom. Wij wensen alvast beide klanten veel succes samen in de toekomst.
Lees meer
GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide