Een KMO met een duidelijke visie

Over ons

In 1974 werd General Computers opgericht als een ontwikkelingsbureau van software voor diverse computerleveranciers.

In de volgende jaren werden voor allerlei toepassingen programma’s ontwikkeld.

Begin jaren tachtig gingen softwarebureau’s zich steeds meer specialiseren in een verticale markt. Zo ontstond er behoefte aan systemen die qua hardware en software op elkaar afgestemd waren, zodat een leverancier een "totaaloplossing" kon aanbieden, compleet met diensten zoals opleiding, begeleiding, helpdesk en support. Op deze veranderende vraag wist GenCom zeer goed in te spelen.

Ongeveer 30 jaar geleden bleek, na inventarisatie, dat een groot gedeelte van onze klanten uit de kleding-, sport- en schoenenbranche kwam.
Uit de ontwikkelde programmatuur ontstonden gaandeweg modulaire pakketten voor deze modische branches met o.a. specifieke kenmerken als kleuren, maten en seizoenen.

Door deze intensieve samenwerking met verschillende retail bedrijven werd er zeer veel specifieke kennis opgebouwd binnen deze sector. Met als gevolg dat GenCom de processen van deze bedrijven zeer goed verstaat en adequaat kan inspelen op hun noden. Maar ondanks dit levert GenCom ook volledige oplossingen voor andere sectoren. Dit komt door de modulaire opbouw van onze applicaties die inzetbaar zijn in alle sectoren. 

Vandaag heeft GenCom zijn hoofd vestiging in Paal-Beringen (België). Hier zijn diverse analisten en programmeurs tewerkgesteld, die voor het onderhoud en de ontwikkeling van de diverse pakketten zorgen. 

Onze Service-afdeling heeft meerdere specialisten, zij  staat in voor de installatie en het onderhoud van de hard –en software en anderzijds verzorgen zij de opleidingen en de begeleidingen op locatie. Tevens zorgen we voor een een permanente helpdesk, die u helpen bij uw dagdagelijkse vragen.

Dankzij onze goede producten en uitstekende service, kan GenCom op heel wat trouwe klanten rekenen. Klanten die reeds hun vierde generatie systeem van GenCom in huis hebben.

Het moge duidelijk zijn dat onze filosofie en strategie voor U, als mogelijke toekomstige klant, betekent dat U de beschikking krijgt over een informatiesysteem dat een onmisbaar hulpmiddel gaat worden voor uw bedrijfsvoering.
GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide