22okt

GENCOM, intregrated partner of JOOR

Sinds begin 2017 is via de gezamelijke klantenkring een samenwerking opgezet tussen ‘GenCom’ en ‘Joor’ uit Parijs.
Vandaag gebruiken reeds meerdere klanten onze standaard integratie met Joor tot grote tevredenheid.

Joor werkt samen met een 1500-tal kledingmerken, waar ze gebruik maken van hun zelf gemaakte platform om orders te registreren tijdens showrooms.
Ze zorgen tegelijkertijd voor eigen salesreports, om daarna de orders te exporteren naar het klant-eigen ERP pakket, in dit geval ‘GenCom Plusmaker’.

Wat is de werkwijze:

  • Tijdens de voororderfase is het de bedoeling dat, na het vastleggen van de collectie, de modellen en artikelen met alle nodige info en prijzen, tesamen met de klantinformatie worden overgezet via flatfiles (in csv-formaat) naar het Joor systeem. Dit kan de gebruiker naar wens zelf uitvoeren of volledig automatisch instellen.
  • Deze data wordt tesamen met de nodige beeldinformatie ter beschikking gesteld voor de klanten op een tablet (of andere apparatuur). Tijdens de show, of nadien, zullen de salesmensen en hun klanten dadelijk de gewenste bestellingen kunnen plaatsen, eventueel in eerste instantie zonder aantallen, om deze in een latere fase in te geven met aantallen.
  • De Gencom-gebruikers kunnen de ingevoerde orders op zelf gewenste tijdstippen ophalen en importeren in het ERP-systeem “Fashmaker” of men kan ook hier dit volledig automatisch laten verlopen.
  • Via een Alert wordt de gebruiker verwittigd indien een manuele tussenkomst noodzakelijk is.

Voor de te exporteren data, zullen onze specialisten uw data in Plusmaker analyseren, om deze te integreren in de flatfiles die aangeleverd worden aan Joor.

U vindt ook meer informatie op de website van JOOR en in dit document Gencom-Joor Integration.

Deel dit bericht
GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide