Gencom's message

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Gencom.

10 aug 2017

Samenwerking tussen GenCom en Joor

Begin 2017 is via de gezamelijke klantenkring een samenwerking tot stand gekomen tussen ‘GenCom’ enerzijds en ‘Joor’ uit Parijs, anderzijds. Joor werkt samen met een 1500-tal kledingmerken, waar ze gebruik maken van hun zelf gemaakte platform om orders te registreren tijdens showrooms. Ze zorgen tegelijkertijd voor eigen salesreports, om daarna de orders te exporteren naar het klant-eigen ERP pakket, in dit geval ‘GenCom Plusmaker’.
Lees meer
12 jul 2017

GenCom partner van Stockbase

Stockbase is één van de grootste aanbieders in het leveren van technologie om de samenwerking tussen retailers en merken beter te laten presteren door voorraden en afbeeldingen te delen via (instore) webshops enerzijds en om van daar uit de retailer ook de mogelijkheid te geven dadelijk bestellingen te plaatsen bij u, als leverancier. GenCom heeft de samenwerking aangegaan om samen met Stockbase deze dienstverlening aan te bieden aan haar klanten.
Lees meer
15 jun 2017

Terre Bleue en Gigue bundelen krachten

In juni zijn twee trouwe klanten van GenCom samengegaan. Beiden maken zij gebruik van de GenCom Plusmaker oplossing. Waar Terre Bleue opteert voor een andere oplossing in hun winkels, kiest Gigue wel resoluut voor een volledige integratie van GenCom. Wij wensen alvast beide klanten veel succes samen in de toekomst.
Lees meer
GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide