26okt

Van Winkel Fashion

Van Winkel Fashion Group: een gerespecteerd bedrijf


Sinds 1963, produceert en levert Van Winkel Fashion kwalitatief hoogstaande overhemden aan verschillende Nederlandse confectiehuizen. Gelegen in de Brabantse gemeente Budel, zijn zij één van de weinige producenten in Europa, met productielocaties in Nederland, Polen en Macedonië. 
Hun merken, zoals John Miller en Ledûb hebben reeds lang hun plaats verworven bij de beter gesorteerde modezaken. 


ERP systeem, wat zijn sporen verdiend heeft in de textielsector


“We hebben gekozen voor Het ERP systeem van Gencom wat zijn sporen verdiend heeft in de textielsector. GenCom onderscheidt zich door zijn openheid, flexibiliteit en zijn meedenken, en waar toch de structuur gewaarborgd blijft. We kwamen uit een situatie waarbij de samenwerking met de vorige leverancier erg stroef verliep. De manier van Gencom was erg constructief.”

Dhr Wijnand Rijnders, hoofd administratieSoepele overgang


Niettegenstaande in het eerste jaar, de IT Manager en de logistiek manager het bedrijf verlieten en aldus heel wat parate kennis verloren ging, is de overgang naar Fashmaker en Finadwin soepel verlopen. 


Toekomst


Wij proberen ons gehele bedrijfsproces in de GenCom pakketten in te werken. GenCom helpt ons hiermee. We ervaren dit als een prettige samenwerking, met een open structuur en daardoor laagdrempelig en makkelijk te bereiken. 
We willen ons nog verder automatiseren in de WIFI scanning van grondstoffen en productieplanning.                                                                                
GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide