11okt

Declercq & Declercq

Een partner op lange termijn

Declerck Martine, hoofd administratie en boekhouding: Declercq & Declercq koos voor GenCom vanwege de duidelijke specialisatie in de branche en hun stabiel verleden. GenCom denkt toekomstgericht mee en is een partner op lange termijn voor zowel productie, trading, facturatie als boekhouding. Een bijkomend voordeel is om alles te vinden bij 1 informatica-partner. 
Na 25 jaar zijn we nog steeds tevreden en mogen we wel stellen dat het eindresultaat een meerwaarde is voor ons bedrijf”. 

Wat is GenCom voor U

GenCom is voor ons een betrouwbare partner, waar we kunnen op rekenen voor onze dagdagelijkse werking maar ook om nieuwe ideeën te onderzoeken en te realiseren.
Kortom een stabiel bedrijf met een stabiele personeelsbezetting. De medewerkers van GenCom kennen het pakket door en door en kunnen snel oplossingen aanreiken.
"Het is voor ons een geruststellende gedachte dat we in 25 jaar geen energie verspeelden door stilstanden of ernstige computer fouten.”

  • Betrouwbaar pakket
  • Snelle, vriendelijke en accurate service
  • Toekomstgerichte ERP-software welke mee evolueert met de nieuwste technieken

Implementatie en ervaring


De implementatie van Fashmaker en Finadwin is vlot verlopen. Er werd mee gedacht en er werden oplossingen aangereikt voor bedrijfseigen problemen. Maatwerk was mogelijk en dankzij de ervaring en het structureel denken van toen, is dit maatwerk geëvolueerd en nog steeds in gebruik. 


Wie is Declercq & Declercq

Declercq & Declercq is opgericht in 1898 door de overgrootouders van de huidige zaakvoerders, Paul en Tom Declercq. Er werd gestart met het maken van petten en een fabriek werd opgericht in Ardooie. “City Sport” werd als pettenmerk boven de doopvont gehouden. In 1973 startte men met het maken van broeken.
In 1995 gaven ze de toenmalige broekencollectie het welbekende mannenlabel “Zilton”. Deze evolueerde naar een totale herencollectie met broeken, jasjes, hemeden, puls en accessoires.

Begin jaren ’90 moesten ze heel wat manueel werk verrichten om al deze werkzaamheden te beheren.
Daarom besloten ze in 1992 in zee te gaan met Gencom, wat hun stimuleerde om alle processsen te herstructeren en rechtlijnigheid tot te passen in de informatica processen.GENCOM BE
Schemkensstraat 6
3583 Paal-Beringen
T. +32 11 450 550
E. info@gencom.be
Divide